2 щата (2014) – Гледай онлайн

2 щата (2014) - Гледай онлайн

Една история за романтичното пътешествие на културно противоположната двойка – Криш (Арджун Капур) и Анания (Алия Бхат). Те се срещат в колеж IIM-Ahmedabad и се влюбват. Усложненията възникват след завършването когато решават да се оженят. Криш и Анания принадлежат към два различни щата в Индия. Криш, северен индийски пънджаби от Делхи, и Анания, тамилиански брамин от Ченай. Те вземат решение, че няма да се женят, докато родителите им не се съгласят. Всичко върви надолу при срещата на родителите. Има културен сблъсък и родителите се противопоставят на сватбата. За да превърнат своята любовна история в брак, двойката е изправена пред тежка битка. Лесно е да се бунтуваш, но по-трудно е да ги убедиш. Ще се борят ли Криш и Анания? Ще успеят ли да убедят родителите, че са един за друг?

2 щата (2014)Заведи ме към епизода!

Сподели

Право в целта (2019) – Гледай онлайн

Право в целта (2019) - Гледай онлайн

Филмът е вдъхновен от истинската история на Чандро Томар и Пракаши Томар. Чандро и Пракаши живеят в патриархално общество, и двете са прехвърлили 60-те, но стрелят безпогрешно. С помощта на инструктор те участват в различни състезания.

Право в целта (2019)Заведи ме към епизода!

Сподели

Майка Индия (1957) – Гледай онлайн

Пет години след сватбата си, Радха, обикновенно момиче от село, се оказва изоставена от съпруга си и с огромен дълг към лихваря Сукхилала. За да изхранва децата си Радха търпи жестоки трудности и лишения. Несправедливостта и мъчението на тяхната майка изглежда по различен начин за двамата и сина: по-големият Раму е скромен, праволинеен и се примирява с положението, докато по-малкият, Бирджу, кипейки от ненавист и омраза към Сукхилала, престъпва закона. Той решава да приключи с дълга към лихваря веднъж за винаги, въпреки опитите на Радха да го вразуми, отдавайки му цялата си любов. Накрая, за да запази честа на селото, Радха се изправя пред най-жестокото изпитание в живота си.

МАЙКА ИНДИЯ е шедьовър на индийското кино, филм, който ше остане завинаги едно от най-емблематичните индийски заглавия, завладяло сърцата на милиони зрители от цял свят. Заслужено филмът получава първата за Боливуд номинация Оскар за най-добър чуждестранен филм.Заведи ме към епизода!

Сподели